Zimany linda. Új arc született, Zimány Linda akkor és most

Zimány Linda és Oláh Gergő: Oops!... I Did It Again

Zimany linda

Zimány kapott is több ajánlást ismerőseitől, de a társkereső oldal mégsem engedte őt regisztrálni, kapott is tőlük egy levelet, hogy mivel ismert embernek számít Magyarországon, nem biztosak benne, hogy tényleg az-e, akinek mondja magát. Nekem az olyanok mint Britney nem nagyon jönnek be , se Britney , de ő nagyon megfogott a elejétől fogva. Mindenki tudja mivel foglalkozik, miből él, miből élt és mihez ért. Hogy a büdös életbe lehet ez modell mikor nem is szép. Rengeteg címlapfotón illetve újságokban láthatjuk ma is. Nem is sűrűn lehet festetlen arccal látni, de azért az Instagram-oldalára feltöltött nemrég egy olyan fotót, melyen természetes valójában láthatjuk.

Nächster

Új arc született, Zimány Linda akkor és most

Zimany linda

Azt hiszem ezzel mindent elmondtam. Aztán néztem róla pár képet kezdett beugorni ki is ő, de még mindig nem jöttem rá! Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened! Kaptam egy üzenetet a rendszer kezelőjétől, hogy mivel az interneten utánam néztek és én egy ismert ember vagyok Magyarországon, így nem lehetnek biztosak benne, hogy valós a profilom. Meg azért elég jó indulatú is vagyok. Engem Rohadtul nem érdekelnek a rosszakarók véleménye! Tehát meglepő, hogy a saját hajszínem, de, de mindenki azt mondja, hogy öregít. Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. ÉN ezt a nőt élve temetném el.

Nächster

Velvet

Zimany linda

Szerintem gyönyörű,stílusos és Szimpatikus nő! És van egy dolog amit vele kapcsolatban nem értek! Nehéz lenne megmondani, hogy mi, vagy éppen, hogy mi nem változott Linda egyébként eredetileg bájos és szép arcán, az mindenesetre biztos, hogy a Britney-hasonmás imidzsből sikerült kitörni, ha ez volt a cél. . Majd, ha egyszer komoly ügyvédnéni leszek, akkor lehet beújítok valami barna színt. Mocskok ,mi a f'szt kell minden egyes sztárba bele kötni? Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat! A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére. Végül nem egy magyar, hanem egy külföldi oldalra akart felregisztrálni, ahová csak ajánlásos rendszerrel lehet felkerülni, ahhoz, hogy valaki létrehozhassa a profilját, több ismerőse ajánlására van szüksége, hogy bebizonyosodjon, nem egy kamu profilt akarnak létrehozni.

Nächster

Zimány Linda

Zimany linda

Egy rohadtul irritáló nőszemély,az fix. Az egészséged közvetlen veszélyben van. Zimány Linda nevét sok mindenhol hallottam már kisebb koromban is, de nem igazán tudtam kicsoda is ő. Könyörgöm ,mintha ti nagyon nagy gyerekek lennétek akik hibátlanul nagy pofájuk van! Élőben láttam egyébként, egyáltalán nem szép az arca, de az alakja egészen korrekt. Szerintem egyedül az alakjára tud hivatkozni,ha már az ronda képére nem tud. Mintha ti nagyon nagy tehetségek lennétek! És miután 1-sel értékeltem mindhármat. A híresség azt a következtetést vonta le a történtekből, hogy nem kell erőlködnie, nem így fogja megtalálni a nagy őt.

Nächster

Velvet

Zimany linda

A magyar Britney Spears ként lett ismert, ami szerintem teljesen igaz mert amikor megláttam Linda képeit, nem az hogy annyira hasonlított rá kinézetben , mert kinézetben nem is annyira de szimpátiában meg ilyen dolgokban mint a stílus nagyon. Aztán olvastam újságokban hogy egy modell, nagyon megtetszett akkor, és most is nagyon tisztelem, mert egy nagyon jó modell. Bár, az is igaz, hogy a jogi egyetemet 8 év alatt tudta elvégezni, mire jogász lett, így mostanra lehet, hogy indokolttá vált azon árnyalatok kerülése, melyek öregítenék. Én életemben nem Kritizálnék Magyar sztárt! Ártatlan, megszeppent kislányként ismertük meg, aki akkor még a popkirálynőt imitáló produkciójával nyűgözte le a nagyérdeműt. Volt egy fotózás másfél éve, és akkor visszafestettük a hajszínemet sötétbarnára, és így eleinte még így, így nézegettem magam a tükörben, és aztán majdnem konkrétan ilyen depressziós lettem. Nem állítom, hogy én vállalhatóan néztem ki a 2000-es évek elején mai szemmel nézve, de a vonásaim azért, azt hiszem felismerhetőek maradtak. Szégyelhetnétek a nagy pofátokat,hogy így mertek ugatni és Magyar nőre! Nos, az életben nem olyan beképzelt, amilyennek a képernyőn tűnik, de lehet, hogy az iskolában nem is meri elengedni magát, valószínűleg akkor még a legnagyobb lúzer is megenné reggelire egy szópárbajban :D Nem fogom antipátiából teljesen lepontozni, megpróbálok minél reálisabban osztályozni.

Nächster

Velvet

Zimany linda

Mára nem sok hasonlóságot lehet felfedezni. Na, rátérve a lényegre, próbáljuk meg szakmailag véleményezni, hiszen mégis csak egy modellről van szó, nem jogászról. Először komolyan elgondolkodtam azon, hogy küldök nekik egy igazolványképet, de aztán inkább egy jelnek fogtam fel az egészet. Baromi sok eszetek van ,mint egy tyúknak! Meg hallottam, hogy most külföldön próbál befutni, mint színész. Így legalább jól meg tudják ismerni egymást a másikkal, gondolta, mivel a karantén idején úgysem tudnának találkozni, csak nagyokat beszélgetni.

Nächster

MAKEUP/DOWN

Zimany linda

Szerintem kürölbelül egyszinten mozog Kiszel Tündével. Zimány szerint mivel ő ismert ember, neki nehezebben megy az ismerkedés, de úgy gondolta, mégis megpróbálja, hátha összejön valakivel az online térben. Mindeközben pedig új arca lett. Na, rátérve a lényegre, próbáljuk meg szakmailag. Kíváncsi lennék ,ha ti tehetségesek lennétek és jönnének az ocsmány vélemények,hogy is kezelnétek? És miután 1-sel értékeltem mindhármat a gép még visszakérdezett, komolyan ezen felröhögtem! Könyörgöm egy hisztis K'rva szintjén vagytok! Képes összeállításunkban több olyan magyar sztárt is találsz, akinek neve hallatán az erősen sminkelt arc ugrik be, ezért nehéz volt róla olyan smink nélküli fotót találni, melyen nem fedi a bőrét több réteg festék. De a szavak helyett beszéljenek a képek. Lehet hogy sokan szeretik, de engem úgy igazán nem fogott meg.

Nächster